Județul Sibiu – în centrul distracției

Pentru cei aflați în acest județ de elită a României, în care obiectivele turistice și monumentele naturale sau create de mâna omului sunt la mare preț, o seară de neuitat poate reprezenta încununarea unei vacanțe spectaculoase. Drept urmare, ne-am propus să le oferim tuturor celor interesați să se afle în centrul distracției (fie și numai o noapte) o listă cu cele mai importante baruri și cluburi din județul Sibiu.
Cu siguranță că înșiruirea noastră nu poate fi completă sau obiectivă, dar, noi adăugiri vor fi realizate în mod periodic, astfel încât, dacă ajungi în această minunată regiune a țării o să ai parte de momente speciale în orice moment al zilei/nopții.

Distracția începe în orașul Sibiu

Așa cum este de așteptat, centrul distracției este Sibiul, de aceea, turiștii aflați în căutare de momente de relaxare pot alege dintre opțiunile disponibile în acest oraș. Fiecare dintre aceste cluburi și baruri oferă posibilitatea petrecerii unor momente de neuitat, din foarte multe puncte de vedere, Sibiul fiind asemănător Bucureștiului.
Așa că, dacă îți dorești să ai parte de o experiență de noapte cât mai completă, acestea sunt câteva dintre locațiile sibiene care merită atenția ta: sibiu bar

  • Imperium Live – pentru cei dornici să se delecteze cu muzică de calitate, live și cu o serie de concerte de top, aceasta este locația în care se pot deconecta pentru câteva ore petrecute în cel mai plăcut mod. De asemenea, este locul în care poți interacționa cu artiștii locali, așa că, poți avea parte și de nota specifică acestui oraș.
  • Oldies – ca orice alt club de acest gen, acest pub le oferă celor dornici de petrecerea unor momente unice, cele mai savuroase băuturi și nelipsita bere. Deliciile locale în materie de cocktailuri și aperitivele spectaculoase completează atmosfera specială din acest loc de top din Sibiu.
  • La Strada – este genul de club care pune accentul pe atmosfera creată, de altfel decorul interior fiind axat pe realizarea acestui obiectiv. Este locul în care se întâmplă cele mai spectaculoase petreceri, așa că, dacă ajungi în acest bar, nu doar că o să te răsfeți cu muzică de calitate, ci o să ai parte și de o serie de băuturi revigorante originale.
  • Liquid – spectacolul nocturn total îți este oferi t de acest club, de la atmosfera incendiară și până la muzică și băuturi, chiar poți avea parte de una dintre cele mai intense experiențe de club. Este considerat a fi unul dintre cluburile de elită din județul Sibiu, așa că, este musai să îl încerci într-una dintre nopțile în care nu ai somn și vrei să ai parte de ceva tare.
  • Maya Lounge& Bar – pentru un plus de relaxare în prag de seară, acesta este locul în care te vei bucura de o atmosfera plăcută și în care poți degusta o gamă variată de băuturi. Celor interesați de calitate, această locație se oferă tot ceea ce este mai de preț în materie de confort și relaxare, așa că, este un bar de neratat atunci când ajungi în Sibiu.
  • The Wolf – petrecerile cu atmosferă incendiară au loc în acest club, care este recunoscut la nivel județean pentru tot ceea ce înseamnă spectacol de top. Concertele care se întâmplă în acest local sunt considerate de către cunoscători ca fiind cele mai tari din Sibiu, așa că, dacă îți dorești să faci parte din fenomen pentru o noapte, barul este deschis celor amatori de senzații tari.
  • Faust Café und Disko – muzica de top, dar și cea underground sunt la ele acasă în această locație. De aceea, pentru cei dornici să ia pulsul orașului prin intermediul acestei modalități de relaxare, cu siguranță că acesta este locul care li se recomandă atunci când ajung în orașul Sibiu.
Dacă pleci din Sibiu, distracția nu rămâne pe loc, ci te însoțește și în alte orașe ale județului:
  • Mediaș – Club Colours;
  • Avrig – Disco Club Exotica;
  • Șelimbăr – Disco Club Hollywood.
Județul Sibiu îi oferă oricărui vizitator posibilitatea de a gustă câte puțin din frumusețile zonei. De la muzica de calitate și atmosfera incendiară și până la petreceri cu specific evenimente, atunci când ajungi în Sibiu, vei avea parte de tot ceea ce înseamnă distracție la turație maximă!

Postări recente

SIBIU WEATHER