Termeni și condiții

            

Ultima actualizare: 24 martie 2020

                         

Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții înainte de a utiliza serviciul nostru.

                         

Interpretare și definiții

            

Interpretare

            

Cuvintele ale căror litere inițiale sunt majusculate au semnificații definite în următoarele condiții.

            

Următoarele definiții vor avea același sens indiferent dacă apar în singular sau în plural.

                         

Definiții

            

În sensul acestor Termeni și condiții:

            
                      
 • Afiliat înseamnă o entitate care controlează, este controlată de sau este sub control comun cu o parte, unde „control” înseamnă deținerea a 50% sau mai mult din acțiuni, dobânzi la acțiuni sau alte titluri intitulate să voteze alegerea directorilor sau a altei autorități de gestionare.
 •                   
 • Compania (denumită fie „Compania”, „Noi”, „Noi” sau „A noastră” din prezentul acord) se referă la isjsibiu.ro.
 •                   
 • Țara se referă la: România
 •                                 
 • Serviciu se referă la site-ul web.
 •                       
 • Termeni și condiții (de asemenea, denumiți „Termeni”) înseamnă acești Termeni și condiții care formează întregul acord între dvs. și Companie cu privire la utilizarea Serviciului. Acest acord de Termeni și Condiții, astfel cum a fost creat cu ajutorul Generator de termeni și condiții.
 •                 
 • Serviciul de socializare terță parte înseamnă orice servicii sau conținut (inclusiv date, informații, produse sau servicii) furnizate de o terță parte care pot fi afișate, incluse sau puse la dispoziție de către acest serviciu.
 •               
 • Site Web se referă la isjsibiu.ro, accesibil de la isjsibiu.ro
 • Dvs. înseamnă persoana care accesează sau utilizează Serviciul sau compania, sau orice altă persoană juridică în numele căreia această persoană accesează sau utilizează Serviciul, după caz.
 •             
                         

Acknowledgement

            

Aceștia sunt Termenii și condițiile care reglementează utilizarea acestui serviciu și acordul care operează între dvs. și companie. Acești Termeni și Condiții stabilesc drepturile și obligațiile tuturor utilizatorilor cu privire la utilizarea Serviciului.

            

Accesul și utilizarea serviciului dvs. este condiționat de acceptarea dvs. și de respectarea acestor Termeni și condiții. Acești Termeni și condiții se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altor persoane care accesează sau utilizează Serviciul.

            

Prin accesarea sau utilizarea serviciului, sunteți de acord să fiți obligați de acești Termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu nicio parte din acești Termeni și Condiții, atunci nu puteți accesa Serviciul.

            

Accesul și utilizarea serviciului dvs. este, de asemenea, condiționat de acceptarea și respectarea dvs. de Politica de confidențialitate a companiei. Politica noastră de confidențialitate descrie politicile și procedurile noastre privind colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dvs. personale atunci când utilizați Aplicația sau site-ul Web și vă informează despre drepturile dvs. de confidențialitate și modul în care legea vă protejează. Vă rugăm să citiți cu atenție Politica noastră de confidențialitate înainte de a utiliza serviciul nostru.

Link-uri către alte site-uri web

            

Serviciul nostru poate conține legături către site-uri sau servicii web ale unor terțe părți care nu sunt deținute sau controlate de acesta               compania.

            

Compania nu are control asupra și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau               practicile site-urilor sau serviciilor web ale unei terțe părți. În continuare, recunoașteți și sunteți de acord că Compania               nu va fi responsabil sau direct, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi               cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau dependența de un astfel de conținut, bunuri sau servicii disponibile pe               sau prin intermediul oricăror astfel de site-uri sau servicii web.

            

Vă sfătuim să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale oricăror site-uri web terțe               sau servicii pe care le vizitați.

            

Rezilierea

            

Putem înceta sau suspenda accesul dvs. imediat, fără notificare prealabilă sau răspundere, din orice motiv               orice, inclusiv fără limitare dacă încălcați acești Termeni și condiții.

            

La încheiere, dreptul dvs. de a utiliza Serviciul va înceta imediat.

            

Limitarea răspunderii

            

În pofida oricăror daune pe care le-ați putea suporta, întreaga răspundere a Societății și oricare dintre acestea               furnizorii în conformitate cu orice prevedere a acestor Termeni și remediul dvs. exclusiv pentru toate cele de mai sus vor fi               limitat la suma plătită efectiv de către dvs. prin intermediul serviciului sau 100 USD dacă nu ați cumpărat               orice prin Serviciu.

            

În măsura maximă permisă de legea aplicabilă, în niciun caz Compania sau furnizorii acesteia nu vor fi               răspunde pentru orice daune speciale, incidentale, indirecte sau consecințe (inclusiv, dar nu)               limitat la, daune pentru pierderi de profit, pierdere de date sau alte informații, pentru întrerupere de afaceri, pentru               vătămare corporală, pierderea vieții private din cauza sau în orice fel legată de utilizarea sau incapacitatea de utilizare               Serviciul, software-ul terț și / sau hardware-ul terț utilizat cu Serviciul, sau altfel în               conexiune cu orice prevedere a acestor Termeni), chiar dacă Compania sau orice furnizor a fost informat despre               posibilitatea unor astfel de daune și chiar dacă remedierea nu reușește scopul său esențial.

            

Unele state nu permit excluderea garanțiilor implicite sau limitarea răspunderii pentru incidente sau               daune cauzale, ceea ce înseamnă că unele dintre limitările de mai sus nu se pot aplica. În aceste state, fiecare               răspunderea părții va fi limitată în cea mai mare măsură permisă de lege. n anumite tipuri de garanții sau limitări aplicabile

Renunțarea la „AS AS” și „AS DISPONIBILĂ”

            

Serviciul vă este oferit „AS AS” și „AS DISPONIBIL” și cu toate defectele și defectele fără               garanție de orice fel. În măsura maximă permisă în conformitate cu legislația aplicabilă, Compania, în numele său               și în numele afiliaților săi și al autorizaților de licență și al furnizorilor de servicii respectivi, în mod expres               renunță la toate garanțiile, fie că sunt exprese, implicite, statutare sau de altă natură, în ceea ce privește Serviciul,               incluzând toate garanțiile implicite de comerciabilitate, fitness pentru un anumit scop, titlu și               nerespectarea obligațiilor și garanțiile care pot apărea în urma tratării, a performanței, a utilizării sau               practica comercială. Fără a se limita la cele de mai sus, Compania nu oferă nicio garanție sau angajament și               nu face nicio reprezentare de niciun fel în care Serviciul să îndeplinească cerințele dvs., să îndeplinească orice intenție               rezultate, să fie compatibile sau să lucreze cu orice alt software, aplicații, sisteme sau servicii, să funcționeze fără               întrerupere, îndepliniți orice standarde de performanță sau fiabilitate sau să nu fie erorite sau să prezinte erori sau defecte               poate sau va fi corectat.

            

Fără a limita cele de mai sus, nici Compania și niciunul dintre furnizorii companiei nu face nimic               reprezentare sau garanție de orice fel, expres sau implicit: (i) în ceea ce privește operarea sau disponibilitatea               Serviciul, sau informațiile, conținutul și materialele sau produsele incluse pe acestea; (ii) că Serviciul               va fi neîntrerupt sau fără erori; (iii) cu privire la exactitatea, fiabilitatea sau moneda informațiilor               sau conținut furnizat prin intermediul Serviciului; sau (iv) că Serviciul, serverele sale, conținutul sau e-mailurile               trimise de la sau în numele Companiei sunt lipsite de viruși, scripturi, cai troieni, viermi, malware,               bombele de timp sau alte componente dăunătoare.

            

Unele jurisdicții nu permit excluderea anumitor tipuri de garanții sau limitări aplicabile               drepturile legale ale unui consumator, astfel încât unele sau toate excluderile și limitările de mai sus nu se pot aplica               Tu. Dar, în acest caz, excluderile și limitările prevăzute în această secțiune se aplică la               în cea mai mare măsură aplicabile în conformitate cu legea aplicabilă.

Legea guvernantă

            

Legile țării, cu excepția normelor sale de conflict de legi, reglementează acești Termeni și modul de utilizare a dvs.               serviciul. Utilizarea dvs. de aplicație poate fi, de asemenea, supusă altor local, de stat, naționale sau               legi internaționale.

            

Rezolvarea disputelor

            

Dacă aveți vreo preocupare sau dispută cu privire la Serviciu, sunteți de acord să încercați mai întâi să rezolvați litigiul               contactând în mod informal Compania.

            

Pentru utilizatorii Uniunii Europene (UE)

            

Dacă sunteți un consumator al Uniunii Europene, veți beneficia de orice prevederi obligatorii din legislația CE               țara în care vă aflați.

            

Conformitatea juridică a Statelor Unite

            

Reprezentați și garantați că (i) Nu vă aflați într-o țară care este supusă Statelor Unite               embargoul guvernamental sau care a fost desemnat de guvernul Statelor Unite drept „terorist               țară de susținere ”și (ii) Nu sunteți înscris pe nicio listă interzisă sau guvernată a Guvernului Statelor Unite               părți restrânse.

            

Severabilitate și renunțare

            

Anulabilitate

            

Dacă orice prevedere a acestor Termeni este considerată nerespectabilă sau nevalidă, această prevedere va fi modificată               și interpretate pentru a îndeplini obiectivele unei astfel de prevederi în cea mai mare măsură posibilă în condițiile de mai jos               legea aplicabilă și dispozițiile rămase vor continua în vigoare și efect.

            

Waiver

            

Cu excepția celor prevăzute în prezentul document, neexercitarea unui drept sau necesitatea executării unei obligații               în conformitate cu acești Termeni, nu va afecta capacitatea unei părți de a-și exercita acest drept sau de a solicita o asemenea executare la               Ulterior, nici nu va fi renunțarea la o încălcare nu va constitui o renunțare la orice încălcare ulterioară.

            

Interpretarea traducerii

            

Acești Termeni și condiții pot fi traduse dacă le-am fi pus la dispoziția dvs. în serviciul nostru.             

            

Sunteți de acord că textul inițial în limba engleză trebuie să prevaleze în cazul unei dispute.

            

Modificări ale acestor Termeni și condiții

            

Ne rezervăm dreptul, la propria noastră discreție, de a modifica sau înlocui acești Termeni în orice moment. Dacă o revizuire               este material Vom face eforturi rezonabile pentru a furniza o notificare de cel puțin 30 de zile înainte de orice termeni noi               luând efect. Ceea ce constituie o schimbare materială va fi stabilit la discreția noastră.

            

Continuând să accesezi sau să folosești Serviciul nostru după ce aceste revizii devin efective, ești de acord să fii obligat               prin termenii revizuiti. Dacă nu sunteți de acord cu noii termeni, în întregime sau parțial, vă rugăm să încetați să utilizați               site-ul web și Serviciul.

            

Contactați-ne

            

Dacă aveți întrebări despre acești Termeni și condiții, ne puteți contacta:

            

Postări recente

SIBIU WEATHER